torstai 1. heinäkuuta 2021

Päivä 4: Brännskär-Kejsarhamnen

Rutiinit ovat syntyneet: ylös kahdeksalta, matkaan yhdeksältä. Tänään oli ensimmäistä kertaa kunnon purjehdussää eli tuulta. Matkasimme joutuisasti Högsåran Kejsarhamniin; perillä olimme jo kello kahdentoista jälkeen ja matkaa oli taitettu 16 meripeninkulmaa. 

Asettelimme veneen nätisti paikalleen ja suuntasimme välipalalle Farmors cafehen. Päivä oli paahteinen, ja kun pääsimme takaisin veneelle, asetuimme molemmat kannelle nauttimaan auringosta. Vihdoin netti oli niin hyvä, että pystyin kuuntelemaan äänikirjoja maatessani auringonottokannellani. Asettelin uimaportaatkin paikalleen ja pulahdin veteen jopa kahdesti. Uikkareita oli hyvä kuivatella joogaamalla; tuon takalaiturin mitat ovat ihanteelliset meikäläisen aurinkotervehdyksiin.

Söimme kannella uusia perunoita ja makkaroita. Illalla vielä saunoimme uudessa, tilavassa ja siistissä saunassa. Saunastakin mentiin uimaan, vaikka pitikin kahlata muutama kymmenen metriä ennen kuin vesi ylettyi yli polvien. 

Nytkin, seitsemän jälkeen, on lauhkea sää ja miellyttävä istuskella sitloorassa, tai sittbrunnissa, kuten sitä meillä kutsutaan. Jostain kaukaa kantautuu rauhallinen jazz. Just nyt on kaikki täydellisen hyvin.

Joogasali à la Kejsarhamnen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti