maanantai 28. kesäkuuta 2021

Päivä 1: Korppoo

Kapteeni täytti tänä vuonna 50 vuotta ja antoi itselleen lahjaksi juhlapurjehduksen. Viime viikolla hän on seikkaillut lähinnä Ahvenanmaalla Fenderslavin ja Herra Tossavaisen kanssa. Ankkurivastaavasta on nyt tullut autovastaava, koska tänään ajelimme yhdessä Korppooseen, mistä hän ajoi kotiin pikkusiskot kyydissään. 

Kesäinen road tripimme tähän suuntaan taittui mukavasti aurinkoisessa säässä ja lossivuorojen suosiessa. Olimme perillä reilun tunnin ennen s/y Katariinaa, joten ajelimme kerrankin Korpoströmiin ja kävimme saaristomuseossa. Kun saimme Whatsappiin viestin, että Verkan näkyy jo, hyppäsimme autoon ja ehdimme mukaan saapumisvalmisteluihin, virittämään sähköjä ja auttamaan pakkaamisessa. Siirsimme kotiin lähtevän miehistön tavarat autoon ja siirryimme itse ravintola Buffalon terassille. Ravitsevan päivällisen jälkeen nuoriso lähti kotiin ja me jäimme Kapteenin kanssa istumaan iltaa aurinkoiselle kannelle.

Ensimmäisen päivän perusteella tästä tulee oikein mukava viikko. Vaikka kyllä tässäkin jo purjehduksen ikäviä puolia on päässyt maistamaan: matalalla olevalta laiturilta veneeseen nouseminen ja pois laskeutuminen on vaativa akrobaattisen suoritus. Toivottavasti tähän tottuu, koska huominen rantautuminen on kiinnostava näky, jos roikun keulassa toinen jalka valmiina astumaan laiturille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti