lauantai 12. syyskuuta 2020

Päivä 3: Aspö-Kasnäs

Viikonloppu on selvästikin minulle liian lyhyt aika tottua veneessä nukkumiseen. Toinen yö oli kuitenkin jo parempi kuin edellinen, ja aamulla heräsin levänneenä. Ja kuumeisena, jiihaa! Minäkö se olinkin, joka vie koronan saaristoon?

Yhdeksältä lähdimme liikkeelle aurinkoisessa ja mukavan tuulisessa säässä. Melkein koko matkan meillä oli myötätuuli, joten matka sujui rattoisasti. Vähän harkitsimme välipysähdystä Högsårassa ja Farmors cafessa, mutta internet kertoi, ettei se ole enää auki. Eipä tarvinnut käydä läpi moraalisia pohdintoja siitä, kannattaako flunssaisena lähteä norkoilemaan kahviloiden kulmilla.

Saavuimme Kasnäsiin kolmen jälkeen (6 h ja 20 NM), laitoimme veneen kuntoon ja pakkasimme auton. Kotimatkalla söimme juustojen jämät ja suklaata. Ihan yhtä hyvä kuin se Farmors cafe...

Reissun jälkeen olen muuten ollut koko viikon nuhaisena ja etätöissä. Viikon sairastamisen jälkeen kävin koronatestissäkin. Sitä se ei onneksi ollut, vaan ihan normiflunssaa, jota ehkä pahensin entisestään tuulessa ja sateessa istumalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti